Voice Male
       Nedertalers
Theaterconcert


“Eindelijk!”, “Wonderbaarlijk!”, “Hierop hebben we lang gewacht!”, “Hoe klinkt The Lion Sleeps tonight in het Nederlands?”… zijn slechts enkele van de talloze reacties toen het nieuws bekend raakte bij het Grote Publiek dat Voice Male aanzienlijk meer in het Nederlands gaat zingen.

Na heel wat jaren waarin hoofdzakelijk geput werd uit het internationale repertoire van de eighties, films of diva’s, werd het nu eens tijd om te luisteren naar dat Grote Publiek en het te geven waar het al zolang naar vraagt: meer Nederlandstalig werk.

In dit theaterconcert concentreren de heren zich op het repertoire van de Lage Landen en duiken ze in die bodemloze schatkist van liedjes die geschreven zijn in een taal die we allemaal begrijpen. Wat het precies wordt, houden ze lekker geheim, maar je kan ervan uitgaan dat de avond gevuld zal zijn met het hele spectrum van Louis Neefs tot Gers Pardoel, van Will Tura tot Yasmine, van Marco Borsato tot Helmut Lotti en ga zo maar door.

Intussen breken de heren zich het hoofd om te zien of de nieuwe K3’tjes ook door de a capellamangel kunnen gehaald worden…


Voice Male is een selfmade Vocal Pop Group die zich niet gemakkelijk in één of ander hoekje laat drummen. Hun repertoire is breed en luchtig, met een vleugje cabaret in de theaters en stevige, bekende hits voor de zomerfestivals. Al jaren tekenen ze zelf voor hun regie, arrangementen, artwork en CD-opnames.

 

VOOR BOEKINGEN EN MEER INFO KUNT U TERECHT BIJ;

WWW.VOICE-MALE.COM

 
Bijzonderheden
Genre: A Capella Theaterconcert  
Fotografie: StudioPablo en D-Eye Photography

Tournee: oktober 2016 t/m april 2017
 
 
Volg Voice Male
 
Voor meer informatie kijk op
www.voice-male.com
 
 
 
Theaterbureau Grünfeld BV
Email: info@grunfeld.nl

Disclaimer
Theaterbureau Grünfeld © 2012
DigiConcept Webtechnology
Studio Ozz Grafisch Ontwerp