Theatergroep Suburbia
       Winterbloemen
Toneel

Vier vriendinnen zijn op weg naar een luxe wellness oord in de Ardennen. Ze gaan een feestelijk punt zetten achter een emotionele periode van een van hen. Hun auto’s knallen echter op elkaar in een sneeuwstorm en raken total loss.

Wonder boven wonder zijn ze zelf ongedeerd. Nu is het wachten op verlossing. Als die ooit komt, tenminste. Het wordt een gedenkwaardige en bewogen nacht waarin zo goed als niets van het leven onbesproken blijft.

Wat, als dit hier… wij hier… alles hier… niet meer waar is. Zou het niet kunnen: dat de klap zo hard was. Zo plotseling. Dat we nog niet in de gaten hebben dat we er niet meer zijn.

Een indringende voorstelling over vriendschap, levensdrift en eindigheid. Gespeeld door een ijzersterke cast: Susan Visser, Anneke Blok, Lotje van Lunteren en Astrid van Eck.

Winterbloemen is het nieuwe Nederlands toneelstuk van schrijver Peer Wittenbols, geregisseerd door Rob Ligthert. Samen hebben zij een rijk geschakeerd oeuvre opgebouwd en oogstten recent succes met ‘Liefdeslied’ en ‘Honingjagers’.

 

VOOR BOEKINGEN EN MEER INFO KUNT U TERECHT BIJ;

THEATERBUREAUDEMANNEN

WWW.THEATERBUREAUDEMANNEN.NL

 
Bijzonderheden
Genre: Toneel
Regie: Rob Ligthert

Fotografie: Claudia Kamergorodski

Tournee: september t/m december 2016
Premiere: 17 september 2016 - Schouwburg Almere
 
Volg Theatergroep Suburbia
 
Voor meer informatie kijk op
www.theatergroepsuburbia.nl
 
 
 
Theaterbureau Grünfeld BV
Email: info@grunfeld.nl

Disclaimer
Theaterbureau Grünfeld © 2012
DigiConcept Webtechnology
Studio Ozz Grafisch Ontwerp