Eric Vloeimans en Holland Baroque
       Eric Vloeimans en Holland Baroque
Theaterconcert

Holland Baroque, dé jonge ster aan het firmament van de oude muziek, blinkt uit in haar vernieuwende aanpak, frisse geluid en de energieke en speelse interactie tussen de musici.
Ze brengen vergeten schatten uit de Barok en verkennen daarbij nieuwe terreinen. Tijdens dit concert gaat het ensemble het avontuur aan met trompettist Eric Vloeimans.
Barokmuziek, jazz, improvisatie, pop en folk smelten daarin samen tot iets heel bijzonder nieuws. Het programma werd verkozen tot Koningconcert 2014, het jaarlijkse concert voor Willem Alexander en Maxima.

Barok voor jazzliefhebbers en andersom. Holland Baroque en trompettist Eric Vloeimans schieten van de zeventiende eeuw, dwars door de achttiende, zonder omhaal naar het hier en nu. Hokjes, conventies en visies verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

De melodieuze en funky tonen van de Vloeimans-klank en de snorrende oude renaissance muziek vloeien prachtig samen en vinden nieuwe wegen.
Het effect van deze synergie was eerder te ervaren op het Middelheim Jazz-festival voor een publiek van 4000 mensen, waar Holland Baroque Society en Vloeimans alle ruimte hadden jazz-muziek een eigen invalshoek te geven. Net als in Beirout en Amman.
Zet u schrap voor de muziek van Scarlatti, Bach, Weckmann, Händel, Purcell en de onvermijdelijk unieke composities van Eric Vloeimans.

 

VOOR BOEKINGEN EN MEER INFO KUNT U TERECHT BIJ;

WWW.HOLLANDBAROQUE.COM OF WWW.ERICVLOEIMANS.NL

 
 
Volg Eric Vloeimans en Holland Baroque
 
Voor meer informatie kijk op
www.ericvloeimans.nl
 
 
 
Theaterbureau Grünfeld BV
Email: info@grunfeld.nl

Disclaimer
Theaterbureau Grünfeld © 2012
DigiConcept Webtechnology
Studio Ozz Grafisch Ontwerp